HomeKunstroute 2020Alle deelnemersActiviteitenMediaContactAanmeldenDoelstelling

Brochure     Routekaart    Horeca     Info Nissewaard

KUNSTROUTE NISSEWAARD

Onze kunstroute is een lokale 'route' die u altijd in april langs kunstenaars in Nissewaard voert. Volgend jaar - zaterdag 17 en zondag 18 april 2021 kunt u uitgebreid kennismaken met de verschillende collecties en de kunstenaars vertellen graag over hun werk.

Natuurlijk kunt u ook individueel afspraken maken met de plaatselijke kunstenaar, maar heel vaak 'komt het er niet van'. Die drempel is wellicht net iets te hoog. De verschillende kunstroutes in Nederland zijn dan ook in het leven geroepen om een breed publiek kennis te laten maken met wat er op lokaal artistiek gebied allemaal gebeurt. En dat is vaak heel wat meer dan u denkt.

Onze Kunstroute is zeer geschikt om te fietsen, maar de adressen zijn ook goed per auto bereikbaar. De locaties van de deelnemers zijn te herkennen aan de vlag/logo van de Kunstroute Nissewaard zoals o.a. bovenaan deze pagina getoond.

De Kunstroute Nissewaard, een evenement dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Gemeente Nissewaard, Exto en de inzet van vrijwilligers, is ieder jaar een groot succes en wordt door heel veel mensen bezocht. Het publiek, de kunstenaars en de gemeente zijn erg lovend over het initiatief, de organisatie, de ambiance, de kwaliteit en diversiteit van de kunst. Inmiddels geniet onze Kunstroute een landelijke en zelfs buitenlandse bekendheid!

 

              

 

HomeKunstroute 2020Alle deelnemersActiviteitenMediaContactAanmeldenDoelstelling